Sportski centar -Blace: Veoma uspešna sezona završena – slede pripreme za novu sezonu kupanja na kompleksu otvorenih bazena u Blacu

Sezona kupanja na kompleksu otvorenih bazena u Blacu zvanično je završena 10. septembra.

U osvrtu na proteklu sezonu koja je trajala dva meseca, direktor sportskog centra – Blace, Nebojša Dujović ističe da je kompleks otvorenih bazena u Blacu ove sezone posetilo na hiljada građana opštine Blace i okolnih mesta.

DSCN9791-1024x768

Direktor SC Blace, Nebojša Dujović

-Zahavaljujemo im se na poverenju i doprinosu koji su dali da ovogodišnja  sezona po svim aspektima bude okarekterisana kao veoma uspešna. Bezbednost kao najbitniji segment, bila je na najvišem nivou, ponašanje kupača korektno, ispravnost i kvalitet vode odlični. Možemo biti zadovoljni i okončanjem ove počinjemo pripreme za narednu sezonu kupanja na kompleksu otvorenih bazena u Blacu, ističe direktor Sportskog centra – Blace, Nebojša Dujović.

DSCN9768-1024x768

U najavi za narednu sezonu, Dujović ističe da će naredne sezone na kompleksu otvorenih bazena u Blacu biti brojne novine, poput sportskih terena, dečijih tobogana i još mnogo toga…

DSCN9780-1024x768

Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić – svečano otvaranje dečijih bazena

Ove godine počeli su sa radom i dečiji bazeni koje je predsednik opštine Blace, Zoran Jozić zvanično pustio u rad. U svom obraćanju predsednik Jozić  istakao je da na kompleksu otvorenih bazena naredne godine sledi još radova vezanih za uređenje kompleksa otvorenih bazena u Blacu.

DSCN9787-1024x768

DSCN0397-1024x907