Blački Teatar 13 odigrao predstavu za pamćenje

Predstava za pamćenje i dugo prepričavanje u pozitivnom smislu, odigrana je večeras u Kulturnom centru “ Drainac” u Blacu.

Vest ima video:

Buba u uhu, igrana premijerno u izvođenju amaterskog pozorišta – Teatar 13, koje radi pri kulturnom centru “ Drainac” u Blacu pobrala je sve pozitivne kritike publike.

Aplauz je bio taj koji je sve rekao,a on je više puta tokom predstave bio prisutan u prepunoj sali Kulturnog centra “ Drainac” u Blacu.

bscap0343

  • Blački Teatar 13 trenutno ima najjaču glumačku postavku u Topličkom okrugu ali i u ovom delu Srbije što će mo tek pokazati na festivalu u Lebanu krajem maja, ističe reditelj predstave Zoran Cvetković dodajući da su planovi sa ovom predstavom veliki.
  • Očekuju nas gostovanja i festivali a nadam se da će rukovodstvo kulturnog centra „ Drainac“ imati razumevaja i da će omogućiti ovoj predstavi da se igra u celoj Srbiji, dodaje Cvetković koji se zahvalio publici na velikoj podršci.
  • bscap0351

Utisci glumaca i više nego su  pozitivni a publika je ogromnim aplauzom rekla svoje mišljenje. Ono što je želja publike je postpremijera u Blacu a glumačku ekipu koja je na daskama koje život znače pokazala veliku profesionalnost, činili su:

Stevan Todić – Viktor Emanuel Šan de Biz, Poš

Dr Finaš – Aleksa Burgić

Sandra Makragić – Rajmonda

Branka Panić – Lisjen

Saša Savić – Kami

Nemanja Kričak – Turnel

Milan Milenković Simić – Karlos

David Ćurčić – Ferajon

Luka Panić – Etjen

Bojana Pavlović – Eženi

Nemanja Pavlović – Ragbi

Anastasija Radojković – Antoaneta

Aleksandar Radojković- Batisten

Scenografija: Zoran Panić i Nebojša Nikolić

Organizator: Slobodan Simić

Sledi i video prilog na Blace info press-u.