KURŠUMLIJA:Location 4 me Serbia – Onlajn promocija turističke ponude Kuršumlije

U okviru saradnje između Turističke organizacije Kuršumlije i L4M DOO iz Kragujevca, svi turistički sadržaji Kuršumlije sada se nalaze na najnovijem internet sajtu i mobilnoj aplikaciji za promociju najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

Location-4-me-02-176x300Location-4-me-03-176x300Location-4-me-04-175x300

L4M je softverski proizvod koji u sebi sadrži veb aplikaciju kao i mobilne aplikacije za iOS i Android operativne sisteme. Aplikacija je namenjena kako turistima tako i lokalnom stanovništvu kako bi se što bolje i lakše snašli na određenoj lokaciji kao i kako da dođu do samog objekta sistemima naprednih pretraga i navigacije.
Aplikacija je krajnjim korisnicima potpuno besplatna. Aplikacija sadrži augmented reality, QR kodove i još puno opcija koje prate trend razvoja aplikacija iz ove oblasti. Aplikacija je interaktivna sa korisnicima koji imaju mogućnost ocenjivanja, preporučivanja i još puno opcija. Mogućnost rezervacija turističkih objekata i tura je takođe samo jedna od opcija.
Iako aplikacija možda deluje sada da je prenatrpana opcijama, ona će krajnjeg korisnika dovesti do tražene lokacije u najviše 4 klika što i jeste osnova ideja aplikacija, da što jednostavnije sistemom naprednih pretraga korisnik pronađe lokaciju za njega što i samo ime kaže (lokacijazamene, eng. location4me).
Možete posetiti sajt: www.location4.me
Mobilna aplikacija: Location4me Serbia