Likovna radionica Narodne biblioteke „ Raka Drainac“ Blace priredila izložbu povodom Sajma cveća u Blacu

Vest ima video:

U sklopu programskog dela ovogodišnjeg, 7.po redu Sajma cveća održanog u Blacu u organizaciji Turističke organizacije „ Blace“, danas su polaznici likovne radionice koja radi pri Narodnoj biblioteci „ Raka Drainac“ u Blacu priredili izložbu.

IMG_20190423_142106

Radove koje su uz pomoć nastavnice Aleksandre Crnoglavac, proteklih nekoliko časova spremali na temu cveća izloženi su u Narodnoj biblioteci „Raka Drainac“ u Blacu.

Zbog vremenskih uslova, planirana izložba na sajmu cveća nije bila moguća pa su mališani svoje radove izložili u Narodnoj biblioteci „ Raka Drainac“ u Blacu.

Likovnu radionicu pohađa oko 12 mališana uzrasta od 3 do 13 godina i uskoro će biti njihova zajednička izložba, saznajemo od Aleksandre Crnoglavac predavača u likovnoj radionici.

DSCN2813

Izložbu polaznika likovne radionice danas su posetili iz turističke organizacije „ Blace“. Direktorka TO Blace, Violeta Popović zahvalila se Narodnoj biblioteci „ Raka Drainac“ i polaznicima likovne radionice koji su uzeli učešća u programskom delu ovogodišnjeg sajma cveća a takođe zahvalnost ide i osnovnoj  školi „ Stojan Novaković“ i predškolskoj ustanovi „ Naša radost“, lokalnoj samoupravi opštine Blace i svim učesnicima i posetiocima sajma.