Dani šljive – Blace 2016 – P.U Naša Radost sprema maskembal u znaku voća

  • DSCN9070
  • DSCN9074
  • DSCN9081
  • DSCN9084

Ove godine Maskembal dece Predškolske ustanove „ Naša radost“ iz Blaca, biće održan u okviru tradicionalne manifestacije Dani šljive – Blace 2016. Maskembal je u subotu 20.avgusta od 17 časova kada će u kostimima spremljenim specijalno za ovu priliku mališani defilovati glavnom ulicom u Blacu . Iz P.U Naša radost pozivaju sve da pogledaju Maskembal koji su za ovu godinu spremili.

DSCN9081

P.U Naša radost sprema maskembal u znaku voća…Subota od 17 časova – defile dece duž glavne ulice u Blacu

-Maskembal je zamišljen tako da oslikava samu suštinu ove gradske manifestacije, a to je prezentacija prirodnih resursa – kvalitetnog voća, kojim blački kraj obiluje. Na maskembalu učestvuju deca uzrasta od 3,5 do 6,5 godina, iz Blaca i sa terena. Protokol okupljanja dece u dvorištu vrtića obaviće se do 16 i 30, zatim od 17 do 18 časova sledi defile dece i grupni ples na trgu grada.

Pozivamo sve zainteresovane građane da sa nama podele prijatne trenutke i zajedno uživamo u performansu dece vrtića. Ujedno se zahvaljujemo svim roditeljima, deci, zaposlenima i krojačkoj radnji „ Melani štep, na uspešnoj saradnji, rekla nam je direktorka P.U Naša Radost, Danica Veljović.

DSCN9084

Milenija Gmijović – Melani štep… vredno sprema kostime za predstojeći maskembal

Milenija Gmijović u svojoj krojačkoj radnji – Melani štep…vredno sprema predivne kreacije za predstojeći maskembal i Dane šljive u Blacu.

DOBRO DOŠLI U BLACE NA DANE ŠLJIVE – OD 19. DO 21. AVGUSTA

Dani sljive