STTC Blace – uspešna promocija Blaca na 17. Međunarodnom Sajmu turizma i aktivnog odmora -Niš 2016.

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Nišu, pored velikog broja izlagača iz Srbije i regiona (8 turističkih agencija, preko 50 turističkih organizacija, 15-ak organizacija aktivnog odmora), svoju ponudu predstavio je i STTC Blace.

Kako smo od direktora Zvonimira Todorovića saznali, Sttc Blace, na pomenutom sajmu predstavio je sve potencijale opštine Blace, privrednike, poljoprivredne proizvođače i prerađivače, proizvode zdrave hrane i sve ono što opštinu Blace čini prepoznatljivom u svetu turizma.Na 17. Međunarodnom sajmu turizma STTC Blace, pro movisao je  i sve manifestacije koje se održavaju u Blacu.

Štand STTC Blace obišao je veliki broj posetilaca, uglednih ličnosti, znatiželjnih turista i  eminentnih stručnjaka iz sveta turizma. Izuzetno atraktivan i estetski primamljiv štand, pobrao je pozitivne kritike što je samo nastavak uspešne sajamske prezentacije i turističke promocije svih potencijala opštine Blace za koje s razlogom vlada sve veće interesovanje.

  1. Međunarodnom Sajam turizma i aktivnog odmora -Niš 2016. održan je u periodu od 26.04. – 28.04.2016. god u Hali SC „Čair“ u Nišu. Sajam su otvorili Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, gradonačelnik Niša, Zoran Perišić i direktor TO Niš, Uroš Parlić.

Na ovogodišnjem sajmu u Nišu predstavilo se preko 130 izlagača iz Srbije i regiona, turističke organizacije, turističke agencije i turoperateri koji su predstavili posebnu sajamsku ponudu za predstojeću letnju sezonu, kao i hotelijeri i klubovi ekstremnih sportova.