Aleksandar Sekulić – Dragi moji blačani hvala Vam što ste učestvovali u mojoj borbi za ozdravljenje

Prošle godine u Blacu je održano niz humanitarnih akcija prikupljanja novčane pomoći za lečenje našeg sugrađanina Aleksandra Sekulića.

Potreban novac za veoma skupo lečenje skupljen je veoma brzo a blačani su pokazali veliku humanost.

Svima koji su uzeli učešće u borbi za Aleksandrovo ozdravljenje Aleksandar se lično zahvalio sa željom  da se ovakve stvari nikada nikome ne dogode,i da Blace uvek bude složno ali oko mnogo lepših stvari.

Aleksandrovo obraćanje prenosimo u celosti:

58917041_437456873468273_2860886692347248640_n

Aleksandar Sekulić

Dragi moji Blačani.

Želim ovom prilikom da se zahvalim svima vama, koji ste imali učešće u mojoj borbi za ozdravljenje!

Ne želim pojedinačno da se zahvaljujem, jer spisak ljudi koji su mi pomogli je ogroman, zato želim svim da se zahvalim odjednom. Moja porodica i ja znamo tačno ko je pomogao i ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo našu zahvalnost i poštovanje.

Naravno, ova zahvalnost se ne odnosi samo na Blačane, već na sve ljude širom Srbije, ali i širom Sveta, svima koji su pomogli i materijalno i duhovno.

Svi znate da je moja borba bila duga i neizvesna, pa čak i nakon primljene terapije postojale su nepoznanice. Upravo zato se nisam do sada oglašavao. Ipak, osetio sam potrebu da sada uputim jedno javno i ogromno- HVALA!

 

Trenutke koje sam preživeo ne bih poželeo nikome! Ali jedna stvar me je radovala a to je saznanje da je moje rodno mesto, moje Blace bilo ujedinjeno i da su se svi saosećali sa mojim problemom i da je svako pomogao onoliko koliko je mogao i kako je mogao.

Moje stanje je za sada stabilno, nakon primljene terapije koju ne znam da li bih primio da nije bilo svih vas. Osećam se dobro i za sada ide sve u dobrom pravcu. Upravo zbog adekvatnog lečenja moram javno i da se zahvalim Stručnom timu Klinike za hematologiju, na Vojnomedicinskoj Akadmiji, načelnici prof dr Dragani Stamatović i dr Svetlani Mirosavljević.

Kao i kompletnom osoblju u sterilnom bloku na VMA.

Moja porodica i ja dugujemo vam večnu zahvalnost u nadi da se ovakve stvari nikada nikome ne dogode, a sa željom da moje Blace uvek bude složno ali oko mnogo lepših stvari!

Aleksandar Sekulić