Centar za socijalni rad sa domskim odeljenjem u Domu starih u Blacu obeležio – Međunarodni dan starijih osoba

Centar za socijalni rad Blace sa domskim odeljenjem u saradnji sa osnovnom školom – Stojan Novaković u Domu starih u Blacu na svečani način obeležio je – Međunarodni dan starijih osoba.

Vest ima video:

Bogat kulturno-umetnički deo programa korisnici Doma starih u Blacu odlično su prihvatili a u kulturno-umetničkom delu programa učestvovali su učenici osnovne škole – Stojan Novaković Blace i KUD Staojan Novaković.

DSCN0807

Obraćanje predsednika Opštine Blace, Zorana Jozića

Prisutne je ispred lokalne samouprave opštine Blace pozdravio predsednik Opštine Zoran Jozić koji je svim korisnicima Doma starih poželeo da što duže budu korisnici ovog doma a najmlađima koji su ulepšali današnji dan da dočekaju da budu još stariji od njih i dožive  poštovanje od mlađih kao što oni danas poštuju starije.

DSCN0818

Direktorka centra za socijalni rad – Blace Ivana Petrović istakla je da se ova ustanova maksimalno zalaže da korisnici Doma starih u Blacu uživaju svu potrebnu pažnju tokom cele godine a ovaj dan je za njih ipak poseban.

DSCN0801

Obraćanje direktorke Centra za socijalni rad Blace, Ivane Petrović

-Ispoštovali smo i hteli smo da uvažimo naše korisnike, da im pokažemo da nisu sami, da imaju nas, da smo uvek tu za sve njihove potrebe i zahteve, rekla je između ostalog u svom obraćanju direktorka Centra za socijalni rad – Blace, Ivana Petrović koja se posebno zahvalila lokalnoj samoupravi Opštine Blace na čelu sa predsednikom Zoranom Jozićem koji su maksimalno podržavali sve njihove akcije, Domu zdravlja Blace, Sportskom centru – Blace, polaznicima škole šaha ŠK Jastrebac Blace, lokalnim medijima, radnicima domskog odeljenja i osnovnoj školi – Stojan Novaković.

DSCN0819

Cilj obeležavanja Međunarodnog dana starijih osoba je skretanje pažnje javnosti na potrebe starih, ali i zbližavanje i sa najmlađim članovima društvene zajednice, a na ovakav način razvijaja se i osećaj solidarnosti i pažnje.

DSCN0831DSCN0833DSCN0837DSCN0838DSCN0811DSCN0816DSCN0827DSCN0828DSCN0834DSCN0835