Dogodilo se: Sara Gajić iz PU Naša Radost prva na likovnom konkursu Instituta za javno zdravlja Niš

Na likovnom konkursu koji je povodom – Oktobra meseca pravilne ishrane, raspisan od strane Instituta za javno zdravlje Niš , najbolji rad imala je Sara Gajić iz predškolske ustanove – Naša Radost Blace.

DSCN0180

Likovni rad Sare Gajić najbolji

Tema likovnog konkursa bila je – Pravilno se hrani i bićeš zdrav, a na Sarinom pobedničkom radu našlo se mnoštvo voća i povrća, saznajemo od Sare Gajić koja će se sa ovim radom predstaviti i na republičkom nivou koji se održava u Beogradu.

DSCN0182

Drugari i vaspitačica sa Sarom Gajić – Svi se obradovali Sarinom uspehu

Pored zahvalnice i nagrade koju je dobila od organizatora konkursa, Saru je za veliki uspeh nagradila i PU Naša Radost Blace veoma lepim poklonom prilagodljivim Sarinom uzrastu. Poklon ispred Pu Naša Radost uručila joj je vaspitačica Gordana Ralić.

DSCN0175

Sara je svoju pobedu, proslavila sa svojim drugarima iz vrtića koji su je nagradili velikim aplauzom i pesmicama podrške za predstojeće takmičenje u Beogradu.

DSCN0203

Sara Gajić sa roditeljima, vaspitačicom i drugarima iz PU Naša Radost

Nagrade i zahvalnice nagrađenim autorima dodeljene su na Završnoj manifestaciji ovogodišnje kampanje – Oktobar mesec pravilne ishrane koja je održana u vrtiću Pepeljuga u Nišu.

DSCN0184

Nagrada za uspeh stigla i od PU Naša radost Blace

DSCN0200

U radu komisije koja je ocenjivala pristigle radove na konkursu učestvovali su predstavnici ministarstva prosvete, Pu Pčelica, lekari Doma zdravlja Niš i centra za promociju zdrave ishrane IZJZ Niš.

DSCN0198

Kako su Sarini drugari iz Pu Naša Radost Blace podelili radost sa njom povodom pobede na konkursu videćete večeras na Blace info press-u u video prilogu koji smo spremili.

DSCN0189DSCN0191