Gradonačelnik Aleksandar Simonović čestitao novogodišnje i božićne praznike Prokupčanima

Poštovani sugrađani,

Pred nama su Nova godina i Božić, pred nama su novi zadaci, izazovi i planovi da 2019. bude bolja i uspešnija od prethodne.
U godini koja je iza nas, svi zajedno smo vredno i marljivo radili, predano izvršavali sve zadatke i uradili mnogo dobrih stvari, kako bi Prokuplje bilo lepše, bolje i sigurnije mesto za život, pre svega naše dece.
Kao kruna našeg zajedničkog rada, stiglo je priznanje-Prokuplje je dobilo status grada. To je svima dalo nove mogućnosti i nadu da krenemo ka novim ciljevevima napretka naše zajednice.
Verujem da će 2019. godina biti godina optimizma, ozbiljnosti, solidarnosti, nove energije i odgovornosti . Godina u kojoj ćemo svi nastaviti da obogaćujemo i unapređujemo naš grad, i da postignemo najbolje moguće rezultate.
Svim žiteljima grada Prokuplja, našim ljudima koji žive u drugim krajevima zemlje, ali i onima koji žive van granica Srbije, hoću da poželim srećnu i uspešnu Novu godinu i Božić, da nam 2019. bude bogata zdravljem i da nam donese nove šanse za napredak na ličnom, porodičnom i poslovnom planu.
Srećni vam novogodišnji i božićni praznici!