Karpov iz Blaca nosi snažnu poruku i poklon za Putina , višestruki svetski prvak u šahu Anatolij Karpov na prijemu kod predsednika Opštine Blace

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić u svom kabinetu upriličio je danas prijem za zamenika predsednika komiteta ruske Dume za međunarodne poslove i višestrukok svetskog prvaka u šahu Anatolija Karpova. Prijemu su prisustvovali i pomoćnici predsednika opštine Blace Zoran Jozić i Ivan Burgić, a višestruki svetski prvak u šahu došao je sa svojim menadžerom Zoranom Milutinovićem.

Predsednik Opštine Blace, Anatoliju Karpovu uručio je prigodan poklon namenjen Vladimiru Putinu predsedniku Ruske Federacije. Uz poruku predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića da se nada skorom susretu sa predsednikom Ruske Federacije, poklon Putinu uručiće lično Anatolij Karpov.

Vest ima video:

Kako nam je višestruki svetski prvak u šahu Anatolij Karpov rekao ovo je jubilarna 10 – ta godina kako posećuje opštinu Blace sa kojom ima odličnu saradnju.

  • Ovo je jubilarna 10-ta godina kada su moji dolasci u opštinu Blace u pitanju, rekao nam je legendarni Anatolij Karpov dodavši da je saradnja sa lokalnom samoupravom opštine Blace odlična i da se nada da će tako biti i u narednom periodu.

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić nakon današnjeg sastanka sa Karpovim istakao je da mu je kao predsedniku Opštine pripala velika čast da danas ugosti Anatolija Karpova  koji saradnju sa opštinom Blace ima od 2009. godine.

  • Nadam se da će se ova saradnja nastaviti i dalje. Opština Blace je tu da u nekim razgovorima sa Anatolijem pokuša da konkretizuje saradnju sa Rusijom, izjavio je predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić.

Nakon sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave u Blacu, Anatolij Karpov je obišao prvi sajam vina koji se danas održava u Blacu i isti zajedno sa predsednikom Opštine Blace Milanom Ćurčićem, svečano proglasio otvorenim.