Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izuzetno zadovoljan radom Doma zdravlja Blace – vest ima video

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zlatibor Lončar posetio je danas Dom zdravlja Blace.

Vest ima video:

foto:

poseta ministra Lončara Domu zdravlja Blace

IMG_20190911_101730

Ministra Lončara dočekali su predstavnici lokalne samouprave opštine Blace, predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić, zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović, direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić i zaposleni zdravstveni radnici Doma zdravlja Blace.

DSCN4097

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić

IMG_20190911_101634

Prilikom ove posete ministar Lončar obećao je veliku pomoćć Domu zdravlja Blace od strane ministarstva zdravlja.

DSCN4104

  • Ovde je organizovan sistem rada, nema gužve, sve je čisto i uredno….u Domu zdravlja Blace ističu da im je IZIS i elektronski recept u mnogome pomogao u cilju smanjena gužve. Pacijenti koje smo danas zatekli istakli su da su zadovoljni zdravstvenim uslugama koje im se ovde pružaju. Započeta je rekonstrukcija prostora za hitne slučajeve i ministarstvo će obezbediti svu neophodnu opremu.Obezbedićemo i dva vozila , jedno za patronažnu službu i jedno za pacijente koji se dijaliziraju, jedan sanitet sa kompletnom opremom …čuli smo da ovde imaju samo dva stomatologa, dobiće i trećeg i obezbedićemo bolju stomatološku stolicu. Ljudi koji rade na šalteru su veoma ljubazni i zadovoljan sam onim što sam video, rekao je ministar Lončar prilikom današnje posete Domu zdravlja Blace.
  • DSCN4109

Direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić ističe da je ministar Lončar sagledao sve probleme sa kojima se Dom zdravlja Blace sreće.

IMG_20190911_101743 (1)

DSCN4120

  • Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da ugostimo prvog ministra zdravlja koji posećuje naš Dom zdravlja. Ministar je obišao ceo dom zdravlja i video kako funkcionišemo a obećao nam je i pomoć kako bi naše usluge bile još bolje i kvalitetnije, ističe direktor Doma zdravlja Blace dr Radoljub Dunjić.
  • DSCN4115
  • Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić ističe da je lokalna samouprava veoma ponosna na činjenicu da su pacijenti zadovoljni zdravstvenim uslugama koje ovde dobijaju.
  • DSCN4118
  • Lokalna samouprava zajedno sa direktorom doma zdravlja Blace čini sve što je u moći da poboljša kvalitet zdravstvenih usluga. Trenutno su ovde radovi na sanaciji krova koji je stradao usled vremenskih nepogoda, ove radove finansira lokalna samouprava, saznajemo od predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića.
  • DSCN4113

Ministar Lončar danas je obišao ceo dom zdravlja Blace i na kraju posete istakao da je jako zadovoljan onim što je ovde video.

DSCN4102DSCN4111DSCN4123DSCN4117IMG_20190911_101752bscap0000

bscap0001