Na Top wine fest-u u Blacu dolaze brojne delegacije i ličnosti iz Srbije i inostranstva. Sajam otvara predsednik opštine Milan Ćurčić

Prvi Sajam vina i hrane Top wine fest koji se održava u petak,7.juna u Hotelu IN u Blacu sa početkom od 13 časova posetiće brojne delegacije i ličnosti iz Srbije i inostranstva a prvoj izložbi ovakvog tipa u Toplici predstaviće se 20 izlagača.

Na sajmu učestvuju izlagači iz Blaca, Prokuplja, Kuršumlije, Knjaževca, Aleksandrovca, Negotina, Fruške gore, Bačke Palanke, Severne Makedonije i dr…

Svoje prisustvo otvaranju potvrdili su načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović, delegacije opštine Blace, grada Prokuplja, Kuršumlije, delegacija grada Kruševca, kao i delegacija profesora Akademije strukovnih studija Beograd koja će potpisati sporazum o poslovnoj saradni sa vinarijom Doja iz Donje Jošanice.

“Interesovanje za Sajam je ogromno baš kao i potencijali naše Toplice. Blace će sutra biti ono što zaslužuje, centar dešavanja u regionu – rekli su organizatori Sajma koji istakli da je interesovanje za ovaj događaj privukao brend Prokupac koji je u ekspanziji u Srbiji i svetu i za kojim će potrebe biti sve veće. Projekat Top wine fest Blace 2019 sufinansira opština Blace koja je najavila prisustvo brojnih delegacije i ličnosti iz Srbije i inostranstva.”

Ulaz na Sajam je besplatan a sajamska prezentacija će trajati od 13-20 časova.