Od Igrišta do sprske prestonice – Života Jevremović deset godina penzionerskih dana proslavio vozeći gratis stanovnike srpske prestonice -Video

Pežo 404 sa kojim je poznati beogradski taksista Života Jevremović punih 37 godina taksirao u Beogradu, proizveden je 1972. godine. Njegov prvi i jedini vlasnik, Života Jevremović sa ovim autom prešao je mnogo kilometara, najviše vozeći mušterije u srpskoj prestonici.

DSCN9751

Vest ima video:

Odlaskom u penziju, pre deset godina, Života je ovaj auto ukrasio parolom – Samo me ti nisi nikada izdao, jer kako reče, pežo 404 auto je koji ga stvarno nikada nije izdao na putu.

DSCN9758

Ove godine, Života je iz Igrišta, nadomak Kuršumlije, sa svojim pežoom 404, ponovo krenuo put Beograda, i ponovo nakon 10 godina pauze, stanovnike srpske prestonice taksirao gratis.

DSCN9752

Života Jevremović sa svojim pežoom 404

DSCN9756

Životina još jedna vožnja fraj za kraj

 

  • Bila je to kako Života kaže – Još jedna vožnja fraj za kraj, a povod je bila proslava povodom 10 godina penzionerskih dana.
  • Kada sam pre 10 godina odlazio u penziju, taksirao sam gratis, i na isti način obeležio sam i ovaj jubilej, saznajemo od Živote Jevremovića, koji se vraćajući se iz Beograda, u Blacu napravio mini pauzu na putu do svog rodnog Igrišta.

Knjiga utisaka ispisana 2008.godine, ove godine ponovo je otvorena, nakon 10 godina. Jedna od mušterija u njoj je napisala:

DSCN9757

Knjiga utisaka

  • Dragi Života čekam Vas za 10 godina na istom mestu, na Trgu Republike, ne moj kasniti…
  • Bilo je dosta mahanja i poljubaca, jer mnoge mušterije su me prepoznale i setile me se nakon 10 godina.

Života Jevremović,inače, 2008.godine dobio je nagradu za “naj taksi grada Beograda”.

Života sa ovim autom i danas vozi ulicama Beograda, ali ga mnogo češće možemo videti u Toplici i njegovom rodnom Igrištu nadomak Kuršumlije.