Predstavnici Grada Prokuplja ručno očistili sneg kako bi porodica Durutović mogla da izađe iz dvorišta i ode kod lekara

Predstavnici Grada Prokuplja, na čelu sa pomoćnikom gradonačelnika Vladicom Mladenovićem i članom Gradskog veća za infrastrukturu Žarkom Koprivicom, očistili su danas lopatama oko 200 metara snega u selu Prekašnica, kako bi porodica Durutović mogla da izađe iz dvorišta i ode kod lekara.

Put u ovom selu je očišćen, ali zbog ambara koji se nalazi na delu puta, mašina za čišćenje snega nije mogla da prođe, te je ostalo zavejano tih 200 metara.

-Ne znam kako da se zahvalim lokalnoj samoupravi. Žena mi je bolesna, stalno idemo kod lekara. Čim smo im se obratili za pomoć, ljudi su izašli na teren i ručno očistili sneg. Sada je sve čisto, možemo nesmetano da se krećemo, kaže Milan Durutović.Mladenović i Korpivica ističu da im ovo nije teško palo i da su uvek tu za građane.

-Ako mašina ne može da prođe iz nekog razloga, mora ručno da se očisi. Organizovali smo se i posao je završen. Uvek smo tu za građane, svaki problem koji budu imali pokušaćemo da rešimo, kažu Vladica Mladenović i Žarko Koprivica.

Put je očišćen, a ova porodica dobila je danas i od Crvenog krsta Prokuplje paket sa osnovnim životnim namirnicama…