Predstavnici Grada Prokuplja u novogodišnjoj noći obišli dežurne službe

????????????????????????????????????

I na početku 2020. godine, nastavljena je lepa tradicija predstavnika lokalne samouprave. Kao i prethodnih, tako su i ove godine, u novogodišnjoj noći, gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Grada Prokuplja Dejan Lazić, posetili zaposlene u Urgentnom centru Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, Policijskoj upravi, Sektoru za vanredne situacije. Predstavnici Grada, posetili su i pripadnike Vojske Srbije, Dom za smeštaj i negu starih lica i Službu hitne pomoći.
Gradonačelnik Simonović se, u ime svih građana, zahvalio zaposlenima koji brinu da Prokupčani Novu godinu dočekaju u miru.

obilazak2
-Ovi ljudi, koje noćas obilazimo, daju veliki doprinos ne samo sada, nego tokom cele godine. Svojim angažovanjem, zalaganjem i osposobljenošću, oni svim našim građanima obezbeđuju da im i novogodišnja noć protekne u najboljem redu, izjavio je Simonović i dodao da lokalna samouprava, u granicama svojih mogućnosti, nastoji da pomogne rad ovih ustanova.
Govoreći o prošloj 2019. godini, on je istakao da je zadovoljan urađenim poslovima, naročito kada je u pitanju modernizacija putne mreže, kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama.

obilazak3
-Ova, 2020. godina, za građane Prokuplja biće godina velikih građevinskih poduhvata. Za infrastrukturu, planirana su sredstva u iznosu od 250 miliona dinara. Ove godine, planiran je i početak radova na objektu Doma zdravlja. Očekujemo da počnu i radovi na izgradnji Industrijske zone, rekonstrukcija zgrade Gimnazije i bioskopa, kao i radovi na izgradnji auto-puta, rekao je on.

obilazak4
Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović je svim građanima poželeo mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u Novoj godini, sa željom da je proslave u krugu svojih porodica i prijatelja.

obilazak7obilazak8obilazak12