Prokuplje -Sanacija kvarova i radovi na novoj vodovodnoj mreži

?????????????????????????????????????????????????????????

Zaposleni u Javnom komunalnom preduzeću „Hameum“ su od ranih jutarnjih sati na terenu i rade na sanaciji kvarova na vodovodnoj mreži u ulici Orlovića Pavla i Koste Vojinovića.
Zbog povećanog obima posla, istovremeno je angažovano više ekipa na teritoriji grada, ali i na seoskom području, gde je u toku izgradnja nove vodovodne mreže. U selu Berišane i Donjoj Trnavi radovi se odvijaju planiranom dinamikom, što znači da će meštani ovih sela uskoro imati novu vodovodnu liniju, a samim tim i uredno i kvalitetno vodosnabdevanje.
Paralelno sa pomenutim radovima, na Gradskom bazenu radi se rekonstrukcija i sanacija vodovodnih i kanalizacionih instalacija, tako da će ovo, jedino uređeno kupalište u Prokuplju, sa dolaskom vrelih letnjih dana spremno dočekati ovogodišnju sezonu kupanja.
Pored pomenutih aktivnosti, zaposleni u JKP „Hameum“ su redovno angažovani na uređenju parkova, trotoara i šetališta, a u toku je i obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije i postavljanje novih saobraćajnih znakova.