Prva futsal Liga Srbije: Novi Pazar uzeo bodove blačanima -Video

Utakmica 20.kola Prve Futsal Lige Srbije igrana u sportskoj hali Čika Duško Jovanović u Blacu između KMF Jastrebac Blace i Kmf Novi Pazar završena je rezultatom 2:8(1:4).

Golove za Jastrebac postigli su Dušan Savović u 16.i Marinko Sudimac u 36.minutu. U listu strelaca za Novi Pazar upisali su se: Milan Mutavdžić u 7.i 38.minutu, Eldin Redžepović u 9.i10.minutu, Elvedin Sadović u 17.minutu, Ilhan Karišik u 26.minutu i Nikola Micić u 36.i38 minutu utakmice.

Vest ima video:

Trener ekipe Novog Pazara, Vladan Cvetanović ističe da je obo bila teša utakmica za opstanak u Ligu.

-Čestitao bih domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri a što se naše ekipe tiče u narednom kolu smo domaćini ekipi Kalče iz Niša. Željeni cilj smo ostvarili , opstanak u Ligi i naredna utakmica nam je u drugom planu u odnosu na finale Kupa, ističe trener KMF Novi Pazar, Vladan Cvetanović.

-Znali smo da će ovo biti teška utakmica koju smo morali da dobijemo pred svojom publikom. Loše smo upli u meč i ostaje nam da šansu tražimo u Mitrovici protiv Deusa i pred svojom publikom, ističe Nemanja Milivojević igrač KMF Jastrepca.

Predsednik sportskog saveza opštine Blace Miloš Vasiljević ističe da KMF Jastrebac na svu sreću sve još ima u svojim rukama što se opstanka u Prvoj Ligi tiče.

– Ostaje nam da se nadamo da će mo zabeležiti još dve pobede. Ono što brine jeste ponašanje pojedinaca i tzv. trenera i ostalih ljudi koji izgleda ne doprinose na najbolji način onome čemu svi težimo a to je opstanak  najvišem rangu takmičeje. Ukoliko zabeležimo dve pobede treba razmisliti šta i kako dalje i vratiti se na stare staze koje su nas krasile početkom ove sezone, ističe Miloš Vasiljević predsednik sportskog saveza opštine Blace.

Sastavi ekipa:

KMF Jastrebac: Pavle Pavlović, Dragiša Trojanović, Marko Lapčević, Dušan Savović,Ivan Vuletić, Miljan Gajić, Aleksandar Nedeljić, Nemanja Milivojević, Siniša Trojanović, Stefan Pavlović, Marinko Sudimac, Stefan Jozić, Nikola Ljubisavljević, Dušan Spasojević.

KMF  Novi Pazar: Edis Rašljanin, Eldin Redžepović, Elvedin Sadović, Milan Mutavdžić, Ilhan Karišik, Veroljub Vukadinović, Jovan Cvetanović, Mersid Radetinac, Vasilije Stanišković, Admir Mujović, Emir Mušović, Nikola Micić.