Prvorođena beba u opštini Blace u 2019.godini dobila poklon od lokalne samouprave – 40 000 za malog Bogdana

bLA

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić sa saradnicima danas je obišao i provorođenoj bebi na teritoriji ove opštine uručio novčanu pomoć u iznosu od 40 000 dinara.

Prilikom uručenja poklona majci dečaka Bogdana predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić čestitao je roditeljima na novom članu njihove porodice i ujedno poželeo da se ove godine natalitet u opštini Blace poveća.

-Mi obilazimo prvorođenu bebu svake godine u mandatu ove vlasti.Deca su naše najveće bogatstvo i prava je radost ulagati u njih. Ovo je samo početak realizacije planova opštine u vezi sa populacionom politikom Opštine Blace.

Mogu slobodno da kažem da je za mene ovo najlepša aktivnost kao predsednika opštine i nadam se da će se u opštini Blace rađati puno dece a da će i ostajati ovde. Mi će mo se potruditi da obezbedimo uslove koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, poručio je predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić prilikom posete prvorođenoj bebi u opštini Blace.

U ime svoje porodice i u ime malog Bogdana, predsedniku opštine Blace Milanu Ćurčiću i lokalnoj samouprave opštine Blace, zahvalila se majka malog Bogdana, Jovana Stojiljković.