Radi se punom parom: putna infrastruktura u selima blačke opštine sve bolja – Vest ima video

Pomoćnik predsednika Opštine Blace Miroljub Marković obišao je radove na popravci putne infrastrukture koji se odvijaju u velikom broju blačkih sela .

Vest ima video:

 • Ovo je nastavak onoga što smo radili i predhodnih godina, ističe pomoćnik predsednika Opštine Blace Miroljub Marković dodajući da je lokalna samouprava Opštine Blace u zadnje dve godine svakom selu uradila po jedno tri kilometara,  što atarskih što seokskih puteva kako bi meštanima obezbedila što bolju putnu infrastrukturu što im omogućava lakši prilaz do svojih imanja.bscap0000

Predsednik MZ Sibnica, Adam Pavlović ističe da je u njihovom selu putna infrastruktura znatno popravljena.

bscap0005

-Urađen je put prema Čučalu, prema crkvi, urađeno je 4,5 km kanala i čišćenja puteva i postavljeno 90 propusta. Zadovoljni smo što je odrađeno toliko posla uz veliko angažovanje lokalne samouprave, JKP Blace i meštana, istakao je Adam Pavlović, predsednik MZ sela Sibnica.

DSCN0646

Pomoćnik predsednika Opštine Blace Miroljub Marković ističe da je nakon sastanka predsednika Opštine Blace Zorana Jozića sa predsednicima mesnih zajednica sa teritorije blačke opštine napravljen prioritet radova po selima nakon čega je krenula popravka seoskih i atarskih puteva po prioritetima.

DSCN0648

 • Urađeno je 3 km puta u Više selu, svi prilazni putevi u selu Muzaću koji nisu rađeni zadnjih 20 godina, put u Rašici, Čučalu, slede radovi na popravci puteva u Jošanici, Đurevcu, Prebrezi pa u svakom selu po prioritetima onako kako je i dogovoreno na tom sastanku, ističe pomoćnik predsednika Opštine Blace Miroljub Marković.
 • bscap0007

  Božur Kozić predsednik MZ Muzaće

 • I predsednik MZ sela Muzaća veliku zahvalnost uputio je lokalnoj samoupravi Opštine Blace koja se maksimalno angažovala na poslovima oko uređenja puteva u ovom selu a neki od njih nisu popravljani četiri decenije.
 • DSCN0649
 • Muzaće se nalazi u zapadnom delu blačke opštine . Naši seoski putevi su dosta zapostavljeni i mismo zajvalni lokalnoj samoupravi koja nam je izašla u susret i nasipala put prema Grguru, Kaševaru, brojne zaseoke u selu a trenutno se radi put prema planini i mestu zvanom Top, istakao je predsednik MZ sela Muzaća Božur Kozić.
 • bscap0001
 • Radovi se finansiraju iz budžeta Opštine Blace a izvođač radova je JKP Blace koje je maksimalno angažovalo i mehanizaciju i ljudstvo.
 • Dosta toga je odrađen i dosta radova predstoje u cilju obezbeđivanja dobre putne infrastrukture u selima blačke opštine.
 • bscap0003