Rukovodstvo Grada Prokuplja u novogodišnjoj noći obišlo dežurne službe

????????????????????????????????????

 

Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Grada Prokuplja Dejan Lazić tokom novogodišnje noći posetili su Urgentno odeljenja Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, Službu hitne pomoći Doma zdravlja, pripadnike Policijske uprave, Sektora za vanredne situacije-odeljenja u Prokuplju, pripadnike Vojske Srbije i Dom za smeštaj i negu starih lica.
Nakon obilaska, gradonačelnik Simonović je izjavio da ove službe rade izuzetno odgovorne i složene poslove.

obilazak3
-Volim da obilazim radnike ovih ustanova iz razloga što su oni uvek tu kada je najpotrebnije. Njihov rad se često ne vidi, ali kada je potrebno, oni prvi intervenišu i pružaju adekvatnu pomoć. Radnici su dobro osposobljeni i opremljeni i mogu veoma brzo da intervenišu kada je to potrebno. Treba ih obići, naročito kada svi slave, jer bi i oni voleli da su u krugu svojih porodica. Tokom novogodišnje noći, oni su na svojim radnim mestima zbog svih građana, izjavio je Simonović.
-Jedno veliko „hvala“ za sve ono što ovi ljudi čine tokom cele godine za svoje građane, kazao je on.
Čestitajući Novu godinu, gradonačelnik im je poželeo da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.
U Urgentnom odeljenju, gradonačelnika i predsednika Skupštine Grada dočekala je direktorka Opšte bolnice dr Snježana Arsić i načelnik odeljenja dr Dragan Dinić, u Službi hitne pomoći pomoćnik direktora Doma zdravlja dr Aleksandar Cvetanović i načelnik Hitne pomoći dr Dragan Tomašević.

obilazak5
-Zahvalni smo što su izdvojili vreme da obiđu dežurne radnike tokom novogodišnje noći. Ovaj njihov gest je još jedna potvrda da se naš rad i napori cene, rekao je dr Tomašević i dodao da je lokalna samouprava ove godine pomogla u poboljšanju uslova rada zaposlenih u Službi hitne pomoći.
Komandant prokupačke kasarne potpukovnik Bojan Milenković i major Dušan Mitrović izrazili su veliko zadovoljstvo posetom rukovodstva Grada pripadnicima Vojske Srbije.
Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Grada Prokuplja Dejan Lazić svim dežurnim radnicima uručili su prigodne poklone.

obilazak8obilazak10obilazak9

obilazak6obilazak8obilazak1