Skupština FSO Prokuplje u isto vreme održana u Prokuplju i Blacu, ko je u pravu odlučiće komisija

Na Skupštini FSO Prokuplje u Prokuplju, koja je, po rečima organizatora, održana na osnovu zahteva dve trećine predstavnika fudbalskih klubova članova FSO Prokuplje, za predsednika FSO Prokuplje izabran je Dejan Bulatović iz ŽFK Krstarica–Topličanin. U isto vreme, u Blacu je takođe održana Skupšina FSO Prokuplje, tako da se kriza u ovoj organizaciji nastavlja, i po svemu sudeći, pitanje validnosti rešavaće organi FS Regiona Istočne Srbije.

sport2
Po izveštaju verifikacione komisije, na Skupštini u Prokuplju prisustvovalo je 14 delegata od 25, a novi članovi Izvršnog odbora su Ivica Đorđević, Stefan Pavlović, Dragan Milentijević, Dragan Nedeljković, Aleksandar Dikić i Srđan Milićević. Skupštini je kao posmatrač prisustvovao Miroslav Milivojević, zamenik predsednika FS RIS.

sport3 (1) (1)
-Obzirom da se održavaju dve Skupštine fudbalskih radnika iz Kuršumlije, Blaca i Prokuplja, mislim da je ovo samo nastavak loših međuljudskih odnosa i da će tu komisija za sprovođenje izbora imati posao da odluči koja je strana u pravu. Moje prisustvo ovde je samo kao posmatrača svih koji su prijavili FS RIS da održavaju neku izbornu Skupštinu, a postoji određena komisija koja ocenjuje validnost koja je Skupština u pravu, a koja ne. U interesu ljudi u Prokuplju koji rade u fudbalu je da sednu za sto da razgovaraju i što pre da reše probleme, rekao je Miroslav Milivojević, zamenik predsednika FS RIS.
Kako kažu iz novog rukovodstva FSO u Prokuplju, oni će podneti prigovor na zasedanje u Blacu.