Treća zbirka poezije Zorice Perović Prentić

Ljubitelji pisane reči imali su priliku da u veoma prijatnom ambijentu i isto takvoj atmosferi uživaju u stihovima pesnikinje Zorice Perović Prentić. Treća zbirka poezije pod nazivom „Kako sam došla do sebe“ ove autorke, obradovala je njene poštovaoce.
Njena ispovedna lirika u ovoj zbirci predstavljena je u pet pesničkih ciklusa, koje je autorka započela u „Pesničkoj anamnezi“, potom u „Posle sećanja“, a onda nastavila „Tražeći se u pesmi“, „Tražeći se po sebi“, da bi sva svoja lutanja zaokružila ciklusom „I konačno ja“.
Recenzent njene knjige, Ljubiša Krasić poručio je čitaocima da ukoliko se nađu na sredini raskrsnice, Zoričine zapise shvate kao mapu sopstvenog kretanja.
-Shvatite je kao odrednicu ka pravom putu. Iz stihova se možda najteže uči, ali se ono što se iz njih zapamti, zanavek i pamti, istakao je Krasić.
Svojim magičnim glasom i notama na gitari Mila Kuznjecova učinila je ovo veče posebno lepim i nesvakidašnjim. U tome joj se pridružila i Ivana Đurković, kazujući stihove Zorice Prentić.
Podršku pesnikinji, iz publike, pružila je i većnica za kulturu u Opštini Prokuplje Milica Erić.