U Blacu se punom parom radi na sanaciji oštećenih objekata

Opština Blace radi na sanaciji olujnim vetrom oštećenih objekata. Nastala šteta je ogromna i sledi težak period sanacije oštećenih objekata.

DSCN3757

Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović danas je obišla radove na kući porodice Kozić iz blačkog sela Suvi Do. Kozići su jedna od porodica koja je pretrpela najveća oštećenja na kući.

DSCN3758

JKP Blace na visini zadatka

-Sve ide po planu i danas su u toku radovi na sanaciji kuće porodice Kozić. Sanirali smo štete nastale na kući porodice Vučić sa Bele zemlje, sledi sanacija kuće porodice Bogićević u Suvom Dolu koja je takođe veoma oštećena. Lokalna samouprava za najoštećenije objekte obezbedila je sav potreban građevinski materijal i radnu snagu, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je ovom prilikom pohvalila JKP BLACE koje je na visini zadatka u ovim teškim trenucima za opštinu Blace.

DSCN3759

Snežana Kozić, čiju kuću je olujno nevreme veoma oštetilo zahvalila se lokalnoj samoupravi opštine Blace na ukazanoj pomoći i brzoj sanaciji njihovog  olujom oštećenog doma.

DSCN3760

Podsećamo  na celoj teritoriji blačke opštine na snazi je vanredna situacija i ono na čemu se sada radi jeste i sanacija zgrade Doma zdravlja Blace koja je takođe pretrpela velike štete.