Večeras u Blacu KMF JASTREBAC igra najbitniju utakmicu u sezoni

U petak 22.04. igra se verovatno najbitnija utakmica u sezoni za KMF Jastrebac. Novi Pazar dolazi u goste i pobednik tog duela opstaje u ligi a poraženi najverovatnije ispada.

U petak igra se 20. kolo Prve futsal lige Srbije. Verovatno odlučujući meč za klub malog fudbala Jastrebac. Naime u goste Jastrepcu dolazi KMF Novi Pazar koji je usled loših rezultata u prvom delu odlično odigrao u drugom i ima realne šanse za opstanak. Sa druge strane domaći Jastrebac je imao obrnutu situaciju, nakon sjajnog prvog dela, dosta loše partije u drugom i opstanak u ligi je pod velikim znakom pitanja.

Jastrebac se probudio na vreme i veoma važnom pobedom u Vrbasu na korak je od ostvarivanja cilja a to je opstanak u najelitnijem futsal takmičenju. Taj korak može da se napravi u petak protiv neugodne ekipa iz Novog Pazara. Iz kluba se uzdaju u publiku: “Možda smo vas nekada razočarali i sigurno ste se zbog nas mnogo puta i nervirali, ali mnogo puta smo se i radovali zajedno. Bez vas ne bi bili ovde gde smo sad. Zato dođite u petak u što većem broju da se ponovo zajedno radujemo i da nastavimo da pišemo istoriju blačkog sporta! Svi zajedno za Blace!!”

Publika u Blacu može da bude od velike pomoći Jastrepcu. Mnogo puta im je pomogla nadamo se da će i sada dati doprinos i da imamo i dalje toplički klub među futsal elitom. Petak 22.04. u 20 časova.