Za osnovce iz Barbatovca, Kaševara,Trbunja i Grgura Narodnoj biblioteci „ Raka Drainac“ u Blacu održan ugledni čas – Sveti Sava u pesmi i priči

Vest ima video:

Narodna biblioteka „ Raka Drainac“ Blace u saradnji sa osnovnom školom „ Stojan Novaković“ danas je organizovala i za osnovce koji nastavu pohađaju u Barbatovcu, Kaševaru, Trbunju i Grguru,realizovala ugledni čas na temu – Sveti Sava u pesmi i priči.

DSCN2377

Nakon upoznavanja sa knjižnim fondom biblioteke u Blacu osnovci iz koji nastavu pohađaju u pomenutim selima, a svojim učiteljima Violetom Kozić, Ljiljanom Jozić, Ružicom Savić i Vladom Dragićevićem, predstavili su lik i delo Svetog Save.

DSCN2376

Dobrodošlicu im je poželela direktorka Narodne biblioteke „ Raka Drainac“ u Blacu, Slavica Pavličević koja je ovom prilikom za pomenute osnovce prirpemila prigodne prezentacije vezane za lik i delo Svetog Save, a svoje znanje učenici su potvrdili i kroz kviz sa pitanjima vezanim za temu današnjeg uglednog časa.

DSCN2385

Učenici su se na uglednom času predstavili kroz pesme, dramatizaciju i recitaciju koja se ticala lika i dela Svetog Save i tom prilikom pokazali zavidno znanje.

DSCN2374

DSCN2383

DSCN2386