OO SNS Blace sa svojim članovima i simpatizerima proslavio pobedu na izborima i istorijski rezultat u Topličkom okrugu koji je prvi u Srbiji po izbornim rezultatima

OO SNS Blace okupio je večeras svoje članove i simpatizere kako bi zajedno rezimirali rezultate na predhodnim izborima i zajedno u restoranu Emona Cristal, proslavili pobedu i istorijski rezultat postignut u Topličkom okrugu.

bscap0027

Prisutnima su se večeras obratili predstavnici lokalne samouprave Opštine Blace, predsednik Opštine Blace Ivan Burgić, predsednik Skupštine Opštine Blace Dejan Mijajlović – Đani,pomoćnik predsednika Opštine Blace Suzana Veljović i Narodni poslanik i koordinator SNS za toplički okrug dr Darko Laketić.

bscap0003

Prisutnima se najpre obratio predsednik SO Blace, Dejan Mijajlović – Đani koji se svima zahvalio na vrednom istrajnom radu koji je rezultirao istorijskom pobedom.

video:

-Na izborima ste dali svoj maksimum i postigli rezultate,zajedno sa ostatkom Toplice – najbolje u Srbiji. Da nije bilo vrednog i poštenog rada, da nismo radili za dobrobit svakog građanina Blaca ovakvog rezultata ne bi bilo. Obećavamo da će taj naš rad u budućnosti biti samo bolji i predaniji, poručio je predsednik SO Blace, Dejan Mijajlović – Đani.

bscap0011

Pomoćnik predsednika Opštine Blace Suzana Veljović takođe se svima zahvalila na podršci koju je SNS na predhodnim izborima dobio.

-Došao je trenutak da uživamo u plodovima svog rada a on je bio ogroman, veliki, istrajan. Zahvaljujući vašem naporu postigli smo istorijske rezultare u našoj opštini, ojačali stranku i dali joj snagu kakvu do sada nikada nije imala.

Zahvalila bih se našim privrednicima, direktorima, Yumcu, geronto domaćicama, predsednicima mesnih zajednica i svima koji su dali svoj doprinos ovakvom uspehu, poručila je Suzana Veljović , poverenik OO Sns Blace i pomoćnik predsednika Opštine Blace.

bscap0015

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić takođe je uputio veliku zahvalnost svima koji su doprineli istorijskom uspehu na predhodnim izborima.

 

-Nadam se da će mo i za dve godine kada budu lokalni izbori takođe postići istorijski rezultat, poručio je predsednik Opštine Blace Ivan Burgić.

bscap0018

Narodni poslanik i koordinator SNS za Toplički okrug,dr Darko Laketić zahvalio se svima na celokupnom angažovanju i rezultatu koji je doveo do toga da Toplički okrug bude prvi u Srbiji po rezultatima.

bscap0019

-Prvi smo u Srbiji i kao Okrug i kao grad, mislim na Prokuplje a Blace je takođe postiglo fantastične rezultate. Zahvalio bih se predstavnicima lokalne samouprave Opštine Blace koji su stabilizovali opštinski budžet i koji trenutno u budžetu imaju 100 miliona dinara a zatekli su dug od 55 miliona dinara. Uspeli su posle mnogo decenija da dovedu fabriku u Blace…Ponosan sam na sve vas jer ste vi izborili ovu pobedu, poručio je Narodni poslanik i koordinator SNS za Toplički okrug Dr Darko Laketić.

bscap0023

bscap0005bscap0006bscap0007bscap0012bscap0013bscap0016bscap0017bscap0014bscap0024