Opština Blace nagradila najbolje učenike: Đaci generacije Anastasija Đinđić i Natalija Ivković na prijemu kod predsednika Opštine Blace Zorana Jozića

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić u svom kabinetu priredio je svečani prijem za đake generacije osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu i srednje škole „ Blace“.

Vest ima video:

foto:

 

DSCN0045

Tom prilikom Anastasiji Đinđić, đaku generacije u osnovne škole „ Stojan Novaković“ i Nataliji Ivković, đaku generacije Srednje škole „ Blace“ uručeni su prigodni pokloni u vidu knjiga i novčane nagrade za postignut uspeh tokom školovanja.

 

Svečanom prijemu đaka generacije prisustvovali su direktori osnovne i srednje škole u Blacu, Danijela Nikolić i Goran Jozić i razredni starešina đaka generacije u srednjoj školi „ Blace“ Snežana Vukosavljević.

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić istakao je ovom prilikom da su najbolji kojima treba posvetiti dosta pažnje i u narednom periodu.

DSCN0059

Oni su ponos Blaca – najbolji uenici na prijemu kod predsednika Opštine Blace

-Presrećan sam kada imam priliku da budem sa najboljima i da koliko je u našoj mogućnosti, možemo da nagradimo najbolje. Ovo su đaci generacije u osnovnoj i srednjoj školi i ja im u budućnosti želim sve najbolje. Trebamo da se bavimo onima koji su najbolji i njima treba da posvetimo pažnju, istakao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić prilikom današnjeg prijema priređenog u čast najboljih učenika osnovne i srednje škole u Blacu.

Inače, u Blacu je nekoliko godina unazad postala tradicija da se nagrađuju svi učenici koji na republičkim i okružnim takmičenjima osvajaju nagrade.

DSCN0048

Anastasija Đinđić i Natalija Ivković đaci generacije u osnovnoj i srednjoj školi u Blacu

  • To je postala tradicija i na taj način ih i motivišemo i zahvaljujemo im se na prezentovanje čitave opštine, dodao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.
  • DSCN0055

    Anastasija Đinđić đak generacije osnovne škole ” Stojan Novaković” u Blacu

Đaci generacije, Anastasija Đinđić i Natalija Ivković istakli su da im nagrade i od škole i od lokalne samouprave mnogo znače.

Anastasija Đinđić ističe da se radom sve postiže, a svoje dalje školovanje nastaviće u gimnaziji u Nišu na prirodno-matematičkom smeru.

DSCN0056

Natalija Ivković đak generacije srednje škole ” Blace”

Đak generacije u srednjoj školi „ Blace“ Natalija Ivković svoje dalje školovanje nastavlja na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Tokom školovanja u blačkoj gimnaziji ističe da je sve bilo lako i svima preporučuje da upišu Gimnaziju u Blacu.

DSCN0057