Prijem u Opštini Prokuplje za najmlađe

U okviru Dečije nedelje, mališani Predškolske ustanove „Neven“ posetili su Opštinu Prokuplje, gde ih je primio zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i većnica za kulturu Milica Erić.
-Hvala vam što ste došli kod nas i ulepšali nam ovaj radni dan. Želim da znate da mi u ovoj zgradi svakodnevno brinemo o vama na različite načine, jer je to zadatak nas starijih. Uređujemo vaše vrtiće, škole, nabavljamo nove knjige za biblioteku, ali pripremamo i koncerte, izložbe i radimo sve ono što bi doprinelo vašem boljem životu, rekao je zamenik predsednika Paunović.
Deca su zameniku poklonila sliku, koju su zajedno sa vaspitačicama naslikala, a onda su recitovala stihove koje su pripremila baš za ovu priliku.
-Obećavam da ćemo se mi stariji potruditi da vam pomognemo i stvorimo uslove za vaše koračanje putem uspeha. Želim da vam svaka nedelja u vašem životu bude lepa kao ova. Budite vredni, učite i stvarajte svojim znanjem lepšu budućnost za sve vas, poručio je deci Paunović.
Mališani su kao i svake godine sa svojim vaspitačima obišli zgradu Opštine, a njihov smeh i graja podsetila je da se o njima treba brinuti svakodnevno.