Prokuplje:Korisnici „ Sunca“ sa prijateljima

  • nova godina sunce

U Dnevnom boravku „Sunce“, čiji su korisnici deca sa posebnim potrebama, ovih dana se organizuju razne aktivnosti povodom novogodišnjih i božićnih praznika a kraj ove kalenderske godine obeležila su i druženja u kreativnim radionicama sa prokupačkim đacima.
-Danas nam u posetu dolaze srednjoškolci, članovi dramske sekcije iz Žitorađe i odigraće za naspredstavu „Gospođa ministarka“kazala je defektolog, Ivana Ugrenović i istakla da im je zadovoljstvo što ih đaci svih škola redovno obilaze, i što se trude da korisnicima boravka ulepšaju praznike.
U nastavku prazničnih druženja, Dnevni boravak „Sunce“ će sutra ugostiti učenike OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“ i članove Udruženja za Cerebralnu i dečiju paralizu iz Doljevca.
U znak zahvalnosti Kompaniji LEONI, koja je brojnim donacijama tokom godine pomagala i omogućila bolje uslove za boravak dece i omladine u ovoj ustanovi, korisnici „Sunca“ će zajedno sa članovima Amaterskog pozorišta Histrion posetiti ovu fabriku gde će pred novogodišnje praznike za radnike ove fabrike izvesti predstavu „Kraljevski festival“.
Tradicionalno za kraj godine, Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti za svoje korisnike organizuje svečanu podelu novogodišnjih poklona koji će im biti uručeni 25. decembra u restoranu“ Aleksandar“ u Prokuplju.