Rukovodstvo Opštine Blace od prvog dana radno sa narodom na terenu

Novoizabrano rukovodstvo Opštine Blace, iz redova, SNS-a , prvi radni dan po izboru kao i do sada provodi na terenu među narodom i sa novim inicijativama ka unapređenju Blačke opštine.

IMG-1abb4bb15632de5310b710d9dbdfad85-V

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić i predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani obišli su danas radove na uređenju oko crkve SV Petke.

IMG-c989c1b3b812f2796b0bc03d85cb53fa-V

Kako nam je predsednik Opštine Blace Ivan Burgić rekao u toku su radovi na uređenju platoa oko crkve SV Petke u selu Kaševar gde je učešće uzela i Opština Blace.

-Opština Blace podržava ovakav aktivizam mesnih zajednica i apelujemo na sve predsednike Mesnih zajednica da se uključe i daju ideje za ovakve i slične projekte, izjavio je prilikom današnjeg obilaska radova u selu Kaševar, predsednik Opštine Blace Ivan Burgić.

Predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani prilikom današnjeg obilaska radova na uređenju crkve SV Petke, poručio je da nastavljaju da koračaju ka prosperitetu i da su od prvog dana uz svoje sugrađane:

– Koracima predsednika Aleksandra Vučića put patriotizma je trasiran.Na nama je da pratimo jedini put koji vodi u prosperitet a to je put kojim te vodi srce nasleđeno od slavnih predaka junaka nebeskog gvozdenog puka , rekao je predsednik SO Blace Dejan Mijajlović – Đani.