SUBNOR Vranje na prijemu kod predsednika Opštine Blace Ivana Burgića

Povodom 21.privredno-turističke manifestacije Dani šljive – Blace 2023. Opštini Blace danas su u poseti predstavnici SUBNOR-a Vranje koji su u prepodnevnim satima bili na prijemu kod predsednika Opštine Blace Ivana Burgića.

bscap0297

Ispred SUBNOR-a Vranje potpukovnik u penziji Zoran Burgić, ovom prilikom predsedniku Opštine Blace uručio je poklon monografiju – 70 godina saveza boraca Vranja autora Stojana Mladenovića i Miodraga Markovića.

bscap0295

Predsednik Burgić ovom prilikom zahvalio se na poklonu i poseti i istakao da saradnja sa SUBNOROM Vranje datira od ranije i izrazio uverenje da će biti nastavljena i dalje, te da Opština Blace vodi računa da se ne zaborave oni koji su žrtvovali svoje živote za našu slobodu.

bscap0296

Potpukovnik u  penziji Zoran Burgić, ispred SUBNORA Vranje koji broji preko 7700 članova i koja je jedna od najboljih boračkih organizacija u Srbiji ovom prilikom preneo je pozdrave predsednika vranjske boračke organizacije brigadnog generala u penziji Zorana Lubure koji je opravdano odsutan.

20230818_125755

On je ovom prilikom pozvao građane da 13. Septembra od 18 časova u Kulturnom centru Drainac u Blacu isprate promociju knjige Krvava granica autora Dragutina Dimčevskog, potpukovnika u penziji.