Sutra počinje 38.međunarodni beogradski sajam turizma

Centalni turistički događaj u zemlji i jugoistočnoj Evropi, beogradski Sajam turizma, nezaobilazno je mesto susreta svih učesnika i korisnika turističke industrije.

Pod motom „Gde još niste bili?“ manifestacija će u šest izložbenih hala Beogradskog sajma tradicionalno okupiti najveće turističke organizacije, agencije, turoperatore, hotele, planinske centre, banje, jezera, gradove, regije i zemlje sa svih kontinenata, koje će posetiocima premijerno  ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu i sve najaktuelnije informacije globalne turističke privrede.

 Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija, zelena zemlja u srcu Europe koja očarava svojom raznolikošću: 15 slovenačkih termi,  brojna skijališta, primorski gradovi i kapaciteti za kongresni turizam pružaju brojne mogućnosti za poslovne ljude, porodice, ali i ljubitelje aktivnog odmora tokom svih godišnjih doba.

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije koje turizam čine potpunim:12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 7. Sajam vina BeoWine i 12. Sajam suvenira.

 Četiri sajamske manifestacije koje se održavaju od 18. do 21. februara na Beogradskom sajmu biće idelna prilika za susrete poslovnih ljudi u turističkom i hotelskom biznisu,  kao i proizvodnji i degustaciji vrhunskih vina u ovom delu sveta, ali i prilika za posetioce da iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti i odaberu destinaciju za putovanje i odmor, ali i najbolje vino ovog podneblja. 

Svečano otvaranje manifestacija je u četvrtak, 18. februara 2016. u 11 časova na Galeriji Hale 4 Beogradskog sajma, saopštili su nam organizatori.