Mnogi neće propustiti- Dani šljive Blace 2016

  • Dani sljive

 

 

Na Danima šljive ove godine organizatori očekuju rekordan broj posetilaca. U prilog ovom očekivanju ide i bogat programski sadržaj pripremljen za sva tri dana manifestacije koju će ove godine otvoriti predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić.

Organizatori ističu da će mere bezbednosti tokom manifestacije biti na najvišem nivo.

Dani sljive

Interesovanje turista koji bi da posete manifestaciju Dani šljive u Blacu je veliko i ne mali broj njih je iz inostranstva.

Što se tiče onih koji se interesuju za smeštajne kapacitete u vreme održavanja manifestacije, obaveštavamo ih da povodom toga mogu da se informišu na broj sportsko turističko trgovinskog centra Blace – 027 – 370-950, gde će moći da dobiju sve potrebne informacije .

U dnevnom delu manifestacije održaće se sajamska prezentacija, naučno stručni skupovi, gastro show, prvenstvo Srbije za izbor zlatne šljivove rakije, izbor za najbolji šljivik i najboljeg mladog poljoprivrednika, dok je noćni program predviđen za muzičke koncerte i zabavu.Osim Zdravka Čočića za čiji koncert se očekuje da bude najposećeniji od svih dosadašnjih u Blacu, između ostalih, koncetre će imati Dejan Matić, Atomsko sklonište, Gabrijela Pejčev…

Tokom manifestacije nastupiće i brojni folklorni ansambli…Mnogo je toga lepog što će se u periodu od 19. do 21. avgusta izdešavati u Blacu te s toga je mnogo onih koji neće propustiti Dane šljive – Blace 2016.