Poklonima i druženjem Klub žena Blace obradovao korisnike domskog odeljenja za stara lica u Blacu

  • DSCN2467
  • DSCN2469
  • DSCN2471
  • DSCN2474

Klub žena Blace obišao je danas korisnike domskog odeljenja za stara lica koje od 2003 godine pri centru za socijalni rad postoji u Blacu. Tom prilikom svim korisnicima članice Kluba žena Blace donele su  prigodne poklone. Današnju akciju ispred lokalne samouprave opštine Blace podržao je i Narodni poslanik Zoran Jozić.Vest ima video:

-Kao i uvek do sada kada su humanitarne akcije u pitanju tu sam da ih podržim .Ovo je još jedna dobra akcija u organizaciji Kluba žena Blace koje su u poslednje vreme organizovale veliki broj humanitarnih akcija a ova današnja je i jedan mali znak pažnje prema svim korisnicima domskog odeljenja za stara lica, ističe poslanik Jozić.

Predsednica Kluba žena Blace, Marija Ćurčić ističe da je današnja humanitarna akcija sprovedena u saradnji sa centrom za socijalni rad Blace, sa kojim inače imaju dobru saradnju kada su humanitarne akcije u pitanju.

-Želja nam je da sa ovoga mesta pošaljemo poruku da o starima treba brinuti, uvažiti ih , ukazati im pomoć, poštovanje i pružiti im ruku, Ovo je poruka svim mladim ljudima da brinu o starima, ističe Marija Ćurčić , predsednik Kluba žena Blace.

Direktor centra za socijalni rad u Blacu, Ljubiša Milićević, uputo je veliku zahvalnost Klubu žena Blace na današnjoj poseti i poklonima koje su doneli za korisnike domskog odeljenja za stara lica.

-Naši korisnici su stari ljudi kojima je društvo uvek dobro došlo, značajni su i pokloni ali i druženje. Nadam se da će sličnih aktivnosti i druženja biti i u narednom periodu i od strane Kluba žena a ujedno pozivam i ostale humanitarne organizacije i ljude dobre volje da se odazivaju humanitarnim akcijama, ističe direktor centra za socijalni rad u Blacu Ljubiša Milićević koji je najavio da je započet i rad na projektu kojim je planirano proširenje trpezariskog dela i kuhinje u domskom odeljenju.

Današnja poseta protekla je u lepom druženju koje je nakon podele poklona od strane Kluba žena, nastavljeno uz obostrano posluženje. Dobrodošlicu  i zahvalnost Klubu žena Blace poželela je i upravnica domskog odeljenja Mirjana Milunović.