Sajam cveća – Blace 2016: Sajam za oči i dušu

  • Andjelkovic Sasa
  • Dragana Mihajlovic selo Omasnica
  • Dragisa Kujundzic
  • DSCN7152

U Blacu je u toku treći po redu Sajam cveća – Blace 2016. Organizator sajma je sportsko turističko trgovinski centar Blace i prema rečima direktora Zvonimira Todorovića, sajam je ove godine okupio vrhunske proizvođače cveća iz većeg dela južne Srbije.

-Imamo oko 20 tak izlagača sa juga Srbije koji su posetiocima ponudili sve vrste cveća koje uspevaju u našim krajevima, ističe direktor STTC Blace Zvonimir Todorović.

Andjelkovic Sasa-Saša Anđelković iz leskovačkog sela Vinarce, cvećarstvom se bavi 15- tak godina. Na površini od 8 ari pod plastenicima godišnje proizvede oko 20 000 sadnica. Ove godine prvi put je na sajmu cveća u Blacu i rečima da su na pravi način predstavili svoj grad, uputio je sve pohvale na račun organizatora pomenutog sajma.

Dragana Mihajlovic selo Omasnica-Dragana Mihajlović iz Omašnice sa suprugom godinšnje proizvede oko 15 000 sadnica. Cvećarstvom se bave dugi niz godina a na sajmu cveća u Blacu gde su redovni učesnici, imaju širok asortiman cveća u ponudi.

Dragisa Kujundzic-Dragiša Kujundžić iz Donjeg Stupnja cvećarstvom se bavi 20 godina, redovni je učesnik sajma cveća u Blacu i uvek ima u ponudi  širok asortiman cveća za kupce.