Za učenike četvrtog razreda O.Š Stojan Novaković iz Blaca obezbeđena besplatna rekreativna nastava u Lukovskoj banji

  • DSCN2735
  • DSCN2737
  • Za učenike četvrtog razreda O.Š Stojan Novaković iz Blaca obezbeđena besplatna rekreativna nastava u Lukovskoj banji

Prva grupa učenika četvrtog razreda osnovne škole Stojan Novaković iz Blaca jutros je otputovala na besplatnu rekreativnu nastavu u Lukovsku Banju. Sredstava za besplatan sedmodnevni boravak u okviru rekreativne nastave u Lukovskoj Banji za oko 130 četvrtaka osnovne škole Stojan Novaković obezbedila je lokalna samoprava opštine Blace budžetom predviđenim za ove namene, saznajemo od narodnog poslanika Zorana Jozića inicijatora ove ideje.

Vest ima video:

-Posebno mi je drago da prvi put jedna grupa učenika odlazi besplatno na rekreativnu nastavu. To je ono što smo mi zajedno sa lokalnom samoupravom uspeli da obezbedimo za sve naše četvrtake, a nedavno su i učenici osmog razreda imali priliku da besplatno odputuju na ekskurziju, kaže narodni poslanik Zoran Jozić inicijator ove ideje još od vremena kada je bio direktor osnovne škole Stojan Novaković.

– Ovu ideju pokrenuo sam još pre 12 godina ali nije naišla na razumevanje lokalne samouprave, ističe poslanik Jozić dodajući da je ova za decu i njihove roditelje veoma značajna ideja, sprovedena u delo zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je budžetom predvidela sredstva za ovu namenu, ističe Narodni poslanik Zoran Jozić dodajući da će se ovakve aktivnosti nastaviti i u narednom periodu kako bi što više dece otišlo na besplatnu rekreativnu nastavu.

Bespalatna rekreativna nastava za četvrtake osnovne škole Stojan Novaković  trajaće sedam dana, nakon čega će se smenjivati i ostale grupe učenika.