FSTO: JUBILEJ PROSLAVLJEN UTAKMICOM U BEOGRADU

  • unnamed-2

Reprezentacije kadeta Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigrala utakmicu sa FK „Brodarac“ u Beogradu

U četvrtak 24.11.2016. godine u cilju što većeg broja jakih utakmica i uigravanja ekipe bili smo gosti FK „Brodarac“ Beograd-izjavio je direktor Lige za mlađe kategorije i mladih reprezentacija FSTO Aleksandar Dikić i dodao:

Po dolasku na stadion koji predstavlja jedan lep sportski kompleks, srdačno smo dočekani od strane domaćina i odmah se videlo da će utakmica predstavljati jedan lep sportski dogadjaj.

Što se tiče same utakmice, bila je prava takmičarska, sa mnogo prilika za gol, zalaganja i borbenosti igrača, kojima je i vreme išlo na ruku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Rezultat je na kraju utakmice bio na strani domaćina, ali smo mi pružili dobru i kvalitetnu igru, ali smo i pored dobrog broja šansi zatajili u realizaciji.

Po okončanju utakmice, dogovorili smo dalju saradnju, te će selekcija kadeta FK “Brodarac” Beograd na proleće biti naš gost.

Samoj utakmici prisustvovao je veliki broj skauta iz FK “Crvena Zvezda” Beograd, FK “Partizan” Beograd, FK “Rad” Beograd, OFK “Beograd, kao i našeg domaćina i nemali broj naših igrača je upisan u njihove beležnice.

Utakmici je prisustvovao i mladi reprezentativac Srbije (U 21) Ognjen Ožegović i na taj način dao podršku igračima da jednog dana i oni obuku dres reprezentacije Srbije.

Pre utakmice obišli smo Manastir Rakovica i posetili grob Patrijarha Pavla, što će sigurno mladim igračima ostati u lepoj uspomeni.

Bitno je istaći i to da je ova utakmica koja je odigrana u Beogradu 75. utakmica reprezentacije kadeta FSTO za tri i po sezone, a od toga je odigrano 15 međunarodnih susreta, odnosno das smo jubilej proslavili u glavnom gradu, odigrali dobru utakmicu po izuzetno lepom vremenu, a tako i treba da bude  kada se radi o najlepšoj sportskoj priči u Toplici. Ovom utakmicom smo završili reprezentativnu jesenju polusezonu takmičarske 2016/17.

U narednih nedelju dana organizovaćemo zajedničku večeru igrača reprezentacije, stručnog štaba i donatora, na kojoj ćemo rezimirati učinjeno, predstaviti Plan i program za proleće 2016/17, a najzaslužnijima uručiti zahvalnice FS Topličkog okruga za svu pomoć koju su pružali i pružaju najtalentovanijim mladim igračima Topličkog okruga-završava Dikić.