Predvođen trenerom Vladanom Cvetanovićem KMF Jastrebac Blace kreće u drugoligašku sezonu

Predvođen trenerom Vladanom Cvetanovićem KMF Jastrebac Blace, za dva dana počinje prvenstvo u drugoj futsal Ligi Srbije.

U prvom kolu Jastrebac gostuje ekipi Metalac iz Gornjeg Milanovca. Ovaj meč na programu je u petak 18.septrembra od 20:30.

-Još dva dana do početka prvenstva! Kao što svi manje-više znate naš tim je spletom okolnosti zbog pandemije ispao iz elitnog ranga takmičenja i ove sezone nastupaće u Drugoj Futsal ligi Srbije. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Stefanom Pavlovićem donela niz odluka, gde posle 5 godina takmičenja u eliti krećemo bukvalno od nule. Klub je u prelaznom roku angažovao trenera Vladana Cvetanovića (po našem mišljenju) jednog od najboljih trenera u državi. Došavši u klub popularni Vlajče od uprave je zatražio i dobio sve uslove za afirmaciju mladih igrača koje je doveo u klub, koji će svojim pristupom, treniranjem i rezultatima da pokažu da nisu slučajno baš oni odabrani, i gde će sa njima pokušati da nas vrati u elitu. Od domaćih igrača ne možemo a da ne spomenemo reprezentativca Matiju Uroševića koji se fenomenalno uklopio sa novim igračima. Ekipa je vredno radila na svim segmentima u igri i fizičkoj spremi i spremno čeka prvo kolo koje gostujemo u Gornjem Milanovcu! Iz onog što smo videli u prijateljskim utakmicama sa prvoligašima imamo pravo da verujemo u pobedu! Naravno da nikog ne potcenjujemo!

U ušima se već nazire zvuk cijukanja parketa u jednoj od najboljih hala u Srbiji!, poručuju iz KMF Jastrebac Blace.