Klima uređaji prokupačkoj bolnici

Kompanija LEONI u Prokuplju poklonila je prokupačkoj bolnici četiri klima uređaja, što je još jedna u nizu akcija realizovanih u ovoj godini.
Predstavnici menadžmenta LEONI danas su posetili Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“ i tom prilikom dopremili ovu vrednu donaciju, koja će biti raspoređena na Dečjem odeljenju, Odeljenju ortopedije i Odeljenju interne medicine.

PAK_9767
– Ovo je još jedna u nizu donacija koju je prokupačka bolnica dobila od Kompanije LEONI, a znajući da se radi o jednoj društveno odgovornoj firmi, nadamo se da nije ni poslednja. U ovim tropskim letnjim danima klime su nam itekako potrebne, tako da je ova donacija došla u pravo vreme. Kompanija LEONI je u prethodnom periodu pomagala prokupačku bolnicu brojnim donacijama koje su osavremenile rad pojedinih odeljenja i poboljšale uslove lečenja, istakao je pomoćnik direktora bolnice za hirurški sektor dr Nenad Radmanović.
Prema rečima predstavnika menadžmenta LEONI Andrijane Stefanović, iz budžeta ove firme izdvojeno je oko 150.000 dinara, čime je obezbeđeno šest klima uređaja, tako da će tokom naredne nedelje prokupačkoj bolnici biti dopremljene još dve klime.

Leoni klime bolnici
– Donacije naše Kompanije prvenstveno su usmerene na ustanove koje su u službi građana, tako i ova ima za cilj da obezbedi prijatniji boravak pacijentima u bolnici. Zadovoljstvo je kada možete da pomažete i što nam je pružena prilika da uvek kada smo u mogućnosti, to i ostvarimo, kazala je Stefanović.