Rukometaši Jastrepca iz Blaca počeli pripreme za baraž utakmicu i put ka Super B Ligi

Rukometaši Jastrepca krenuli su sa pripremama za baraž utakmicu koja ih očekuje 26.septembra protiv ekipe Radničkog iz Ćuprije. Cilj blačana je ulazak u Super B Ligu.

-Posle duge pauze zbog svima poznatih razloga, Jastrebovi su se vratili na teren! Vredno i uporno se trenira u nadi da ćemo što spremniji dočekati baraž utakmicu koja je na programu 26.09. u Nišu protiv jako neugodne i odlične ekipe Radničkog iz Ćuprije. To će biti naš jedini protivnik na putu i cilju koji smo davno zacrtali, a to je SuperB liga. Ova utakmica igraće se bez prisustva publike, ali će biti obezbedjen direktan prenos utakmice koji ćete moći da pratite na datim internet adresama. Rukometni klub Jastrebac ce kao i uvek dati sve od sebe da u što boljim uslovima i ambijentu ispratite taj meč.

Prvu kontrolnu utakmicu Jastrebovi su odigrali u Blacu u cetvrtak 10.09. protiv ekipe Zupe iz Aleksandrovca i premijera za novu sezonu bila je i više nego dobra. U polovičnim sastavima obe ekipe su odigrale brz, lep i zanimljiv rukomet. Na kraju 29:24(15:12). Hvala ekipi Župe na fer i korektnoj utakmici a gostovanje ćemo uzvratiti tokom naredne nedelje.

Kreće nova sezona, kreću novi izazovi, kreće nova ludnica. Ostanite uz nas.

Cilj je jedan i svi zajedno hrabro prema njemu, poručuju iz rukometnog kluba Jastrebac Blace.