Za vikend dve saobraćajne nezgode

Na području Policijske uprave u Prokuplju, u periodu od 18. do 21. marta 2016. godine dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi u Ulici Ratka Pavlovića u Prokuplju, oboren je pešak koji je zadobio teške telesne povrede, dok u drugoj saobraćajnoj nezgodi u Balkanskoj ulici u Prokuplju nije bilo povređenih lica i pričinjena je manja materijalna šteta.

Što se tiče servisnih informacija nije bilo drugih bitnijih pojava i događaja, navodi se u saopštenju policijske uprave u Prokuplju.

U Ulici Ratka Pavlovića Ćićka u Prokuplju 19. marta 2016. godine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač (1971) putničkog motornog vozila „zastava jugo“ prokupačkih registarskih tablica, krećući se iz centra grada ka Nišu, u Ulici Ratka Pavlovića Ćićka, oborio pešaka (1948) koji je prelazio ulicu van obeleženog pešačkog prelaza.

U Opštoj bolnici u Prokuplju pešaku su konstatovane teške telesne povrede.

Uviđaj lica mesta po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca izvršili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju. Protiv vozača putničkog motornog vozila „zastava jugo“ biće podneta krivična prijava za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.