U kulturnom centru „ Drainac“ u Blacu izvedena predstava – Čekamo bebu, pozorišta Bata Bulić iz Petrovca na Mlavi

Čekamo bebu naziv je predstave koju je večeras u kulturnom centru „ Drainac“ u Blacu izvelo pozorište „Bata Bulić“ koje radi pri kulturno – prosvetnom centru u Petrovcu na Mlavi.

Vest ima video:

Foto sa predstave:

 

bscap0002

Predstava je rađena u adaptaciji i režiji Miloša Jagodića i ovo je bilo 30-to izvođenje ove predstave sa kojom je ovo pozorište gostovalo na pozorišnim scenama i u zemlji i u inostranstvu.

bscap0003

Kako smo saznali od Radiše Dragojevića urednika profesionalnih programa u KPC Petrovac na Mlavi, koji je ujedno i organizator predstave, večerašnje gostovanje u Blacu deo je uspešne saradnje koju je započelo amatersko pozorište Teatar 13, gostovanjem u Petrovcu na Mlavi.

bscap0006

  • Ovo je prva uzvratna poseta i nadamo se da će ovo postati tradicija pošto i vi i mi imamo veoma aktivna pozorišta, istakao je Radiša Dragojević iz kulturno- prosvetnog centra Petrovac na Mlavi.
  • bscap0005

Inače, pozorište“ Bata Bulić“ ima tradiciju dugu 110 godina, sa scenom za decu, imladinu i odrasle kao i sa školom glume.

Pomenuta predstava inače,prošle godine otvorila je Guline dane, smotru glumačkih ostvarenja u Petrovcu na Mlavi.

Glumica ovog pozorišta, Milica Ilić ističe da su glumci jako zadovoljni večerašnjim gostovanjem gde su odlično bili prihvaćeni od strane publike koja im je priuštila lepu atmosferu i koja im je svo vreme predstave uzvraćala emocije.

mcb-plakat-A3-cirilica-copy-698x1024-475x410