U nedelju u Blacu turnih mlađih kategorija u rukometu

U nedelju u Blacu u sportstkoj hali Čika Duško Jovanović sa početkom od 09 časova biće održan turnir mlađih kategorija u rukometu.

-Nedelja nam donosi nešto što u Blacu nije vidjeno baš dugo, puno utakmica i turnir naših mladih dečaka koji će odmeriti snage sa vršnjacima iz Prokuplja, Žitoradje, Raške, Paraćina i Ćuprije!

Pozivamo sve ljubitelje rukometa u Blacu da prepoznaju i podrže ovu našu zdravu, lepu i pre svega iskrenu priču. Pozivamo roditelje, bake, deke, komšije da podrže, kako naše dečake, tako i ostale učesnike turnira! Drugarstvo pre svega!!!

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da nedelju provedu u sportskoj hali i pruže podršku svim učesnicima turnira!!!

Koristim priliku da se u ime rukometnog kluba zahvalim Opštini Blace koja je prepoznala ovu našu lepu priču i pomogla u realizaciji turnira. Još jednom VELIKO HVALA!

Veliko hvala i za sve naše drugare koji su se odazvali pozivu i koji će u nedelju na neki način biti učesnici turnira Nemanja Ristić i Aleksandar Hadžić Hadža sudije, Saša Jevtić medicinski radnik, Bojan Krstojevic Krsta semafor, Saša Miletić, Novak Ilic, Nikola Kuzmanovic!, ističu u rukometnom klubu Jastrebac Blace.