Učiteljsko društvo Niš povodom Dečje nedelje obradovalo učenike u odeljenjima u Vrbovcu i Kaševaru

Učiteljsko društvo Niš nastavilo je tradiciju darivanja učenika povodom Dečje nedelje.

Ove godine predstavnici ovog društva obišli su isturena odeljenja Osnovne škole “Stojan Novaković” Blace, u selima Vrbovac i Kaševar i učenicima ovih odeljenja uručili prigodne poklone.

k

Predsednik Učiteljskog društva Niš Staniša Kostadinović ističe da Učiteljsko društvo Niš svake godine povodom Dečje nedelje obilazi po jednu školu a ove godine odluka je jednoglasno pala da to bude Osnovna školav“Stojan Novaković” Blace.

bscap0002

-Tim povodom danas smo obradovali đake u Vrbovcu a potom i u Kaševaru, uručili im prigodne poklone i poželeli im sve najbolje u daljem školovanju, a sa njihovim učiteljima dogovorili smo se o daljoj saradnji, ističe Kostadinović.

bscap0005

Učitelji Dejan Đokić i Dragan Urošević, koji rade u pomenutim školama, zahvalili su se  Učiteljskom društvu Niš na današnjoj poseti i poklonima kojima su obradovali njihove učenike.

bscap0000

Ivana Petrović, pedagog u Osnovnoj školi “Stojan Novaković “ u Blacu ističe da saradnja sa Učiteljskim društvom Niš datira dugi niz godina i veoma je uspešna jer su zajedno do sada realizovali brojne aktivnosti.

bscap0008

Inače, škola u selu Vrbocu ima dva prvaka dok u Kaševaru ima petoro učenika koji su u drugom i četvrtom razredu.

bscap0003bscap0009bscap0010bscap0007