Večeras u Blacu :KMF Jastrebac- KMF Vranje – generalna proba pred početak prvenstva

Generalna proba pred prvenstvo! KMF Jastrebac- KMF Vranje Večeras od 19 časova u Blacu.

Još nedelju dana do početka prvenstva Druge Futsal lige Srbije…

22050026_1971760959774225_4624470612315218753_n

 -Prošle godine smo pokušali sa podmladjenim timom da se vratimo u elitu, gde nam je nedostajao jedan bod za baraž takmičenje.

Na kraju moramo biti zadovoljni jer smo od mladih igrača dobili nekoliko standardnih prvotimaca. Uspeli smo da zadržimo ceo proslogodišnji tim i u novu sezonu krećemo pojačani još četvoricom igraca.

Prvo pojačanje je Danilo Kostic, igrač koji je nastupao za italijanski Lacio, Ekonomac, Kalču, Vintersport… nesumnjivo da se radi o vrhunskom igraču koji ima teret da dokaže svoju klasu na terenu. Drugo pojačanje može da se pohvali što inostranom tako i domaćom karijerom a to je Rančić Nenad, koji je nastupao (Leijona futsal (Finska) Novi pazar Grand Pro Varna (Bugarska) Smederevo Dunarea Calarasi (Rumunija) Winter sport) uz njih klub je angažovao mlade talente u vidu levonogog Radenković Dimitrija kao i golmana Vukadinović Marka.

Kako smo uradili prelazni rok i pripreme imamo priliku da pokažemo večeras u našoj hali u Blacu gde nam u prijateljskom meču dolazi jedan ozbiljan prvoligaš a to je ekipa KMF Vranje koja u samom vrhu elite. Generalna proba pred prvenstvo! KMF Jastrebac- KMF Vranje Večeras od 19h Vidimo se! Napred Jastrebac!,poručuju iz KMF Jastrebac Blace.