Poljoprivredna stučna služba Agro poljo-savet Blace na usluzi poljoprivrednim proizvođačima

Poljoprivredna stručna služba Agro poljo-savet Blace održala je u selu Grguru predavanje za poljoprivrednike iz ovog kraja. Predavanju koje je imalo nekoliko tema vezanih za Ipard konkurse koji se tiču investicija u fizičku imovinu – opremu i mehanizaciju, prisustvovao je veliki broj poljoprivrednih proizvođača.

IMG_20171215_172116

U poljoprivredno stručnoj službi Agro poljo-savet Blace ističu da će ovakva i slična predavanja u narednom periodu biti organizovana  i u ostalim selima blačke opštine sa ciljem da se što više pomogne poljoprivrednim proizvođačima.

IMG_20171215_172217

Poljoprivredno stručna služba Agro poljo-savet Blace na usluzi je poljoprivrednim proizvođačima, zadrugama i drugim privrednim subjektima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom i preradom, oko konkursa za Ipard program kao i za predstojeće konkurse kod ministarstva i lokalne samouprave.

IMG_20171215_172738

Kancelarije poljoprivredne stučne službe Agro poljo – savet Blace nalaze su u prostorijama osnovne škole u Blacu kao i u Kuršumliji a radno vreme je svakog radnog dana od 07 do 15 časova.