Tenis: Lola Radivojević pobednik otvorenog prvenstva u Ćupriji

  • Krsta-Petrovic-Lola-Radivojevic
  • Lea-Rupnjak-Andrea-Obradovic-Anja-Petkovic-Fatma-Idrizovic-Lola-Radivojevic
  • Lola-Radivojevic-1
  • Lola-Radivojevic-2

Na otvorenom prvenstvu Ćupije, održanom od 21. do 23. maja, članica teniskog kluba Jastrebac Blace, Lola Radivojević osvojila je prvo mesto. Lola je u finalu rezultatom 6:0, 6:4 savladala Nevenu Janošević iz Bora. Turnir u Ćupriji igran je na terenima TK Slavija a u takmičarskoj kategoriji nastupali su dečaci i devojčice do 14 godina. Lola Radivojević otvoreno prvenstvo Ćuprije osvojila je sa svojih 11 godina.

Lea-Rupnjak-Andrea-Obradovic-Anja-Petkovic-Fatma-Idrizovic-Lola-Radivojevic-zimske pripreme sa reprezentacijom Srbije do 12 god sa svojih 11. i sada osvojen turnir do 14 godina.

 

Lola Radivojević iza sebe ima zavidnu tenisku biografiju:

. Na državnom prvenstvu do 12 godina bila je treća. Igrala je finale kupa Srbije do 12 godina. Osvojila je veliki broj turnira za uzrast do 12 godina. Prošle godine sa svojih 10 godina osvajala je turnire do 12 godina. Vicešampionka je do 10 godina. Sav uspeh krunisan je i pozivom za reprezentaciju Srbie do 12 godina. Nastupa na međunarodnim turnirima tenis Europe, jedan od njih je 6. Juna u Čačku. Proglašena je za najboljeg malog igrača Srbije u 2015.godini.