Vučić ispunjava obećano

Danas je predsednik  Skupštine Opštine Blace, Dejan Mijajlović – Đani obišao radove na asfaltiranju puta Stubal -Suvi Do, odnosno završetak postavljanja asfalta gazećeg sloja.

1

Danas je završeno asfaltiranje pomenute deonice i na radost meštana ne samo sela Stubal i Suvi Do već i okolnih sela koja će takodje koristiti ovaj put,koji je bio u veoma lošem stanju i predstavljao prepreku za normalno odvijanje saobraćaja.

Put je veoma kvalitetno odradjen i predvidjen za normalno odvijanje i teretnog saobraćaja pa se namećce i kao alternativa puta Blace- Beloljin a naročito kada auto put kroz Toplicu bude završen.

-Predsednik Vučić je lično obećao kada je otvarao fabriku Jumko u ,asfaltiranje pomenute deonice i danas svi gradjani mogu da vide da se naš predsednik drži datih obećanja.

11

Za našu malu opštinu ovo je velika investicija u vrednosti od skoro dva miliona eura i bez pomoćci drzave nikada ne bi mogli da ostvarimo ovajo veliku kapitalnu investiciju,ističe predsednik SO Blace Dejan Mijajlović  – Đani koji je izrazio zahvalnost meštanima Suvog Dola , Stubla i Čungule za pruzanje podrške opštinskom rukovodstvu i svim ostalim meštanima opštine Blace i pozvao ih na dalju saradnju a sve u cilju prosperiteta i unapredjenja naše male ali(kroz istoriju se pokazalo)junačke opštine.

-Pratimo put vizionarski koji je naš predsednik Vučić trasirao u bolju budućnost nas i naših potomaka, ističe predsednik SO Blace Dejan Mijajlović  – Đani.

111