Završetak platoa Doma kulture u Prokuplju pre roka

Radovi na kompletnom uređenju platoa ispred renovirane zgrade Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u Prokuplju privode se kraju tako da se očekuje da ova, jedna od najlepših zgrada u našem gradu već na početku nove kalendarske 2018. godine bude u potpuno novomom i mnogo lepšem izdanju.

Prema rečima odgovornih u Opštini Prokuplje, koji svakodnevno obilaze gradilište, radovi na završetku takozvane druge faze uređenja platoa, se odvijaju planiranom dinamikom pa se očekuje da oni budu završeni i pre planiranog roka koji je na početku gradnje iznosio 60 radnih dana .

Završni radovi na kompletnom uređenju zgrade Doma kulture čija je vrednost blizu devet miliona dinara, započeti su krajem novembra meseca ove godine i oni obuhvataju kompletno uređenje platoa pred zgradom. Treba naglasiti da su u prvoj fazi uređenja prilaza zgradi već sagrađene stepenice i potporni zid ispred zgrade.

Prema rečima članice Opštinskog veća Opštine Prokuplje Maje Bađić uporedo sa uređenjem platoa, stepenica i potpornog zida radiće se i parking prostor pred zgradom kao i prilaz za osobe sa invaliditetom.

Kako je izjavio šef gradilišta Radovan Mijatović zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama i gradnja se odvija bez ikakvih problema pa se ako ovako lepo vreme potraje i na dalje može očekivati da završni radovi na eksterijeru zgrade Doma kulture, odnosno platoa pred zgradom, budu završeni i pre planiranog roka.